"Bezoekers zijn onmisbaar"

websiteanalyse / Diensten / Bezoekersanalyse

Bezoekersanalyse

Bezoekers op uw website zijn onmisbaar. Zeker als deze bezoekers ook gebruik gaan maken van uw diensten of uw producten gaan kopen. Maar hoe kunt u er nu voor zorgen dat uw doelgroep de website vindt en dat zij ook echt interesse hebben in uw bedrijf en uw website?

Waarom is bezoekersanalyse voor u van belang?

Het analyseren van uw bezoekers is altijd handig om meer rendement uit uw website te halen. Zo komt u erachter waar uw bezoekers vandaan komen, wie ze zijn, hoe ze navigeren op uw website en waar ze precies op klikken. Het voordeel hiervan is dat u precies kunt nagaan welke pagina’s uw bezoekers veelal bezoeken. Gaan zij van een product direct naar het winkelwagentje, bezoeken zij eerst nog een andere pagina of haken zij net voor een productaankoop af en waarom? Door hier inzicht in te verkrijgen, kunt u nagaan waarom zij niet meteen een product kopen en ervoor kiezen om de oorzaak op te lossen. Dit leidt tot meer tevredenheid vanuit uw bezoekers en tot meer klanten voor uw bedrijf.

Wat kunt u van ons verwachten?

Een grondige analyse.

Met Google Analytics kunnen we veel over uw bezoekers te weten komen. Er zijn veel mogelijkheden en veel statistieken beschikbaar, maar een grondige analyse is noodzakelijk om ook daadwerkelijk iets met de resultaten te kunnen doen. Hiermee kunnen we u vertellen waarom uw bezoekers een bepaalde flow doorlopen, waarom ze juist wel of niet op een bepaalde knop klikken en hoe het kan dat bezoekers dat ene product niet kopen.

Zorgvuldige aanpassingen.

Aan de hand van deze informatie geven we u advies over hoe we de website het beste kunnen aanpassen om deze klantvriendelijker te maken en om uw doelen te behalen. Behulpzaamheid is ons motto: we houden rekening met het zoekgedrag van de bezoeker en we helpen hem of haar op weg met een goede navigatie, een goede structuur en informatieve content. Dit doen we bijvoorbeeld aan de hand van A/B testen, interviews of enquêtes, zodat we een duidelijk beeld krijgen van wat de bezoeker doet en bezighoudt

Meer vaste bezoekers.

Dat is het resultaat wat we u kunnen bieden. Een grondige analyse, zorgvuldige aanpassingen en behulpzaamheid vormen een gouden trio om meer vaste bezoekers te genereren. Doordat we de statistieken doelbewust meten, weten we precies welke aanpassingen er nodig zijn om van uw bezoekers vaste klanten te maken.

Hoe navigeren mijn bezoekers op mijn website?