"Uw online visitekaartje"

websiteanalyse / Diensten / Webdesign

Webdesign

Het design van uw website vormt het visitekaartje voor uw bedrijf. Waar in een fysieke winkel de geur, de muziek en de sfeer een belangrijke rol spelen om klanten tot een aankoop te verleiden, gaat dat bij een website niet zo gemakkelijk. Met een visueel aantrekkelijk ontwerp kunnen bezoekers verleid worden om op de website te blijven en producten te kopen of een dienst af te nemen.

Waarom is webdesign voor u van belang?

Een creatief, onderscheidend en doordacht ontwerp zorgt ervoor dat u mensen aan uw website bindt. Een aantrekkelijk webdesign personaliseert uw bedrijf, zorgt voor meer beleving en vereenvoudigt de gebruiksvriendelijkheid. Ook goede fotografie, passende typografie en het strategisch plaatsen van de navigatie dragen bij aan een goede website. Webdesign vormt dus een belangrijke factor in het creëren van meer klanten en daarmee aankopen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Visualisatie van uw bedrijfsidentiteit.

Ook al springt uw bedrijf eruit in de zoekresultaten, als uw website er niet aantrekkelijk uit ziet, loopt u het risico dat uw bezoekers de website direct weer verlaten. Een ontwerp dat uw bezoekers aanspreekt is daarom een must. Wij visualiseren de unieke aspecten van uw bedrijf, zodat u een eigen, onderscheidende website krijgt.

Aanspreken van uw doelgroep.

Naast dat een ontwerp uw bedrijf visualiseert, moet het ook uw doelgroep aanspreken. Het design draagt bij aan de eerste indruk die bezoekers krijgen van uw website. Het is daarom belangrijk om voor een goede sfeer en beleving te zorgen die aanleiden tot actie.

Verbetering van de gebruiksvriendelijkheid.

Een goed webdesign heeft niet alleen te maken met welke kleuren, vormen of lettertypes er gebruikt worden, maar ook hoe ze geplaatst worden en hoe ze de bezoeker helpen zich te verplaatsen door de website. Klanten willen zo min mogelijk nadenken over beslissingen die ze moeten nemen en een goed ontwerp draagt hieraan bij. Wij zorgen daarom voor een goede balans en houden rekening met hoe bezoekers navigeren door uw website. We zorgen voor een heldere structuur en plaatsen op strategische plekken buttons die uw bezoekers verleiden tot actie.

Mijn website is verouderd: wat kan ik het beste
doen om deze te verbeteren?