"Wat doet Websiteanalyse?"

websiteanalyse / Over ons

Over ons

Nu bijna elk bedrijf een website heeft, is het noodzakelijk voor u om zich met uw website te onderscheiden. Afhankelijk van de aard van uw onderneming, kan het nogal lastig zijn om boven al die concurrerende bedrijven uit te komen. Maar wij kunnen u daar prima bij helpen, zoals u op deze site kunt lezen. Vrijwel alle nodige kennis hebben we daarvoor in huis: tekstschrijvers, vormgevers, usability specialisten, webbouwers, social media experts etc. Alleen grotere complexe websites bouwen we niet zelf, daarvoor werken we samen met enkele gespecialiseerde partners. Vanuit elke discipline die we in huis hebben analyseren we uw site om zo voor u tot het beste resultaat te komen.

Wat doet Websiteanalyse?

Websiteanalyse.nl zorgt er zo voor dat u niet alleen een onderscheidende website krijgt, maar dat uw website perfect afgestemd is op de wensen van de bezoekers. In 10 seconden beslist een bezoeker immers of hij op uw site zal blijven of zal afhaken. Het is dus van belang dat u over een goede en goed werkende website beschikt die op een juiste manier is afgestemd op uw doelgroep. Wij helpen u graag met het beantwoorden van vragen als: ‘wie zijn de bezoekers aan mijn website?’ en ‘hoe goed werkt mijn website eigenlijk?’ en ten slotte: 'hoe kan ik meer rendement uit mijn site halen?.

Wij assisteren u met het vergoten van uw rendement door u te helpen met de volledige optimalisatie van uw website. Optimalisatie in de breedste zin van het woord. Ons uiteindelijke streven is dan ook om bezoekers aan uw website aan te sporen tot actie. U wilt immers een grotere omzet. Alleen gevonden worden op het internet is daarvoor niet genoeg. Om u zo goed mogelijk te ondersteunen, bieden wij een totaalconcept aan. Het gaat dus niet alleen om het verbeteren van de vindbaarheid, maar ook om de structuur, usability én de vormgevingstechnische en tekstuele inhoud. Daarnaast om het gebruik van actuele social media en toepassingen van nieuwe media zoals interactieve tv, smartphones en tablets. Ook response, responseanalyse én de (redactionele) organisatie kunnen we desgewenst in het onderzoek laten meelopen. Wij geven daarin niet alleen advies en sporen tekortkomingen op, maar we zorgen ook voor de implementatie van de nodige verbeteringen. Dit mondt natuurlijk uit in een helder rapport waar u ook echt iets aan heeft. Boordevol aanbevelingen met quick wins first: snelle verbeteringen tegen acceptabele kosten.

Eyecab

Websiteanalyse.nl is gelieerd aan Eyecab Communicatie Adviesbureau. Met Eyecab brengen we communicatieproblemen helder in kaart en daar bedenken we vervolgens creatieve oplossingen voor. We verzorgen complete websites en online uitingen, van ontwerp tot en met de content en optimalisatie. Daarnaast maken we (relatie)magazines, folders en brochures van idee tot en met het gedrukte exemplaar.

Met de nieuwe media specialisten van Websiteanalyse.nl en de ontwerpers en tekstschrijvers van Eyecab, kunnen we uw site perfectioneren en zorgen voor een optimaal resultaat van uw online performance.

contact-banner.jpg