"Altijd een effectieve strategie"

websiteanalyse / Diensten / Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren

Een positiever imago, meer naamsbekendheid en meer relevante bezoekers? Dan is zoekmachine adverteren (SEA) een effectief marketinginstrument voor u. Ook kunt u gemakkelijk een campagne opzetten via SEA en een passende aanbieding doen voor uw doelgroep(en). Met onze vakkundige kennis passen wij de meeste effectieve strategie toe om uw doel te bereiken.

Waarom is SEA voor u van belang?

Het grote voordeel van SEA is dat u slechts per klik betaalt. U kunt dus kosteneffectief een goede campagne voeren. Daarnaast kunt u gedurende de gehele SEA campagne analyseren wie er op de links klikken en welke zoekwoorden u het beste kunt gebruiken. Bovendien kunt u te allen tijde uw advertentie en de zoekwoorden aanpassen. SEA is daarmee een effectieve strategie om een toppositie te behalen, uw doelgroep beter te bereiken en uw naamsbekendheid verder op te bouwen.

Wat kunt u van ons verwachten?

SEA strategie.

Wij willen graag dat uw advertentie opvalt en dat mensen erop gaan klikken. Daarom ontwikkelen we samen met u een strategie die rekening houdt met uw doel, uw doelgroep en hun zoekgedrag.

SEA zoekwoorden.

Vervolgens gaan we aan de slag met het kiezen van de juiste zoekwoorden. Dit zijn zoekwoorden waarop uw doelgroep ook daadwerkelijk zoekt, maar waar er ook rekening gehouden wordt met het zoekvolume om teveel concurrentie te voorkomen. De truc is om hierin een goede balans te vinden.

SEA in actie.

Nu we weten bij welke zoekwoorden de advertentie tevoorschijn moet komen, kunnen we de content voor de advertentie schrijven. De advertentie moet natuurlijk passen bij u als bedrijf, maar deze moet ook uw doelgroep aanspreken en ervoor zorgen dat zij op de link gaan klikken. Er zal daarom een zogenoemde call-to-action strategie opgesteld moeten worden. Daarna kan de advertentie ook daadwerkelijk ingezet worden.

SEA monitoring.

Tijdens de campagne monitoren wij ook de voortgang. Het zoekgedrag van uw doelgroep kan in de loop der tijd wijzigen en in dat geval zal ook uw advertentie aangepast moeten worden. Bovendien is het verstandig om uw campagne te blijven monitoren om zeker te weten wat de ROI is en dus of uw geld goed besteed wordt.

Display advertising

Naast het opzetten van een Google Adwords campagne, kunt u er ook voor kiezen om banners te plaatsen op relevante websites. Ook hiermee vergroot u uw naamsbekendheid en trekt u meer bezoekers naar uw website. Wij kunnen voor u nagaan welke websites uw doelgroep veelal bezoekt, zodat u daar effectief kunt adverteren. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het Display Netwerk van Google. Dit werkt volgens dezelfde methode als Google Adwords: u kunt zelf uw doelgroep segmenteren en gemakkelijk meerdere advertenties inzetten. Wij zorgen voor de juiste strategie.

Wat is het zoekgedrag van mijn doelgroep?