"In 7 seconden wordt besloten"

websiteanalyse / Diensten / Conversieverbetering

Conversieverbetering

U heeft een mooie website en de verkoop loopt aardig, maar u wilt graag meer rendement uit uw website halen. Maar helaas koopt niet elke bezoeker uw producten en neemt ook niet elke bezoeker contact met u op. Door uw conversie te verbeteren, kunt u het maximale uit uw website halen. U zorgt er dan voor dat de verhouding tussen het aantal bezoekers dat uw website bezoekt en het aantal bezoekers dat ervoor zorgt dat u uw doel behaalt, zo klein mogelijk wordt.

Waarom is conversieverbetering voor u van belang?

Zeven seconden. Dit zijn het aantal seconden dat bezoekers op uw website nodig hebben om te beslissen of ze overgaan tot een aankoop of niet. Dat betekent dat u zeven seconden de tijd heeft om ervoor te zorgen dat uw bezoekers uw klanten worden. Uw propositie moet dus duidelijk op elke pagina van uw website naar voren komen en alles wat u te vertellen heeft moet met elkaar overeenstemmen. Met conversieverbetering onderzoeken wij hoe u een hogere conversie en dus meer klanten kunt bereiken. 

Wat kunt u van ons verwachten?

Meer rendement uit uw website.

Wij analyseren uw website op een grondige wijze met uw doelstelling in ons achterhoofd. Conversieverbetering komt tot stand door uw website continu te verbeteren, te optimaliseren en voortdurend de online resultaten te monitoren. Dat gaat niet van vandaag op morgen. Stapsgewijs komt dit tot stand, waarbij we voortdurend de resultaten uit de websiteanalyses gebruiken om uw site te verbeteren. Daarbij hoort ook inspringen op de nieuwste technische ontwikkelingen, of zelfs op actualiteiten, met teksten en/of vormgeving. Op deze wijze komt u steeds dichter bij uw bezoekers te staan, onstaat er een goede band en dat leidt absoluut tot meer omzet.

Een helder overzicht van alle knelpunten en kansen.

Bij de grondige analyse duiken wij in uw webstatistieken, checken we elke pagina van uw website en onderzoeken we uw marketinginspanningen. Zo krijgen wij een duidelijk overzicht van alle knelpunten van uw website, maar belangrijker nog: we zien waar de kansen voor meer conversie liggen. Dat is waar we u graag mee helpen en wat we voor u vertalen in een helder conversieplan.

Gebruiksvriendelijkheid staat voorop.

Met het conversieplan weet u hoe uw bezoekers momenteel navigeren op uw website. Het is belangrijk om hier meer inzicht in te krijgen, zodat u weet of uw bezoekers ook daadwerkelijk doen waar u naar streeft. Wij onderzoeken bijvoorbeeld waarom bezoekers op een bepaalde wijze navigeren en passen pagina’s aan zodat u uw doelstelling behaalt

Fact based resultaat.

Om ook daadwerkelijk resultaat te behalen, kunnen we achter de schermen meerdere versies testen van pagina’s en/of indelingen van uw website, zodat we meteen kunnen zien wat wel en niet werkt. Door continu uw website te blijven verbeteren, bereikt u meer conversie en behaalt u uw doelstelling(en).

Welke pagina’s scoren goed?