"Goede content is de basis"

websiteanalyse / Diensten / Contentoptimalisatie

Contentoptimalisatie

Content is king. Een uitspraak die u waarschijnlijk wel eens eerder heeft gehoord. Goede content voorziet bezoekers van informatie waar zij naar op zoek zijn en zet hen aan tot actie. Maar een goede tekst bedenken, schrijven en optimaliseren is een vak apart en neemt veel tijd in beslag, tijd die u kostbaar is. Onze ervaren copywriters zorgen daarom voor een commercieel aantrekkelijke tekst waar uw bezoekers van gaan houden.

Waarom is het optimaliseren van uw content van belang?

Content marketing leidt tot meer klantloyaliteit, meer leads en meer directe verkoop. Daarnaast zorgt goede content er tevens voor dat u de aandacht van uw bezoekers beter vasthoudt. Maar ook de bezoekers zelf hebben behoefte aan goede content. Zeventig procent van de mensen wil namelijk graag meer leren over een bedrijf door content te lezen in plaats van reclame en 60% zou graag het product willen kopen waar ze zojuist over hebben gelezen. Bovendien kost content marketing 62% minder dan traditionele marketing.

Wat kunt u van ons verwachten?

Teksten die informeren maar ook inspireren.

Wij houden rekening met uw bedrijfsidentiteit, hoe u wilt overkomen en wat u wilt zeggen, maar ook met uw doelgroep en waar zij naar op zoek is. Zo creëren wij sterke en boeiende teksten.

Teksten die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines.

Wanneer wij onze teksten schrijven, houden we meteen rekening met SEO. Onze teksten zijn dus zo geschreven dat ze aantrekkelijk zijn om te lezen en daarnaast ook hoger scoren in de zoekmachines.

Teksten die oproepen tot actie.

Een andere belangrijke factor bij het schrijven van teksten is dat u er graag iets mee wilt bereiken. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat u graag bezoekers wilt aanzetten tot een aankoop of dat zij sneller met u contact opnemen. Daarom schrijven wij call-to-action teksten die interessant zijn en helder antwoord geven op datgeen waar de bezoeker naar vraagt.

Hoe kan ik voor een optimale klantenervaring zorgen?